sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Pitkästä aikaan!

Tervehdys taas kaikki immeiset!
Oon tässä jo pidempää miettiny että josko sitä blogia taas kävisi päivittelemään,mutta en sitten kuitenkaan saanu aikaseks. En tosiaan tiiä että tuleeko tästä (taaskaan) mitään,mut sen näkee sitte :)
Viimeeks oon kirjotellu tänne blogin puolelle lähestulkoon vuos sitten.
Paljon on muuttunut viimeisen vuoden aikana ; nykysin olen Lappeenrannassa Etelä-Karjalan ammattiopistossa opiskelemassa kokiksi,ja syksyllä tokalle luokalle menossa. Elikkäs opiskelut Mikkelissä oli siltä osalta ohi,ei oikein sujunut se siellä asuminen ja opiskelu. Oon muuttunu ihmisenäkin tosi paljon tässä ajassa. Ulkonäkö on hieman eri,nykyisin käytän meikkiä paljon vähemmän ja hiukset on pitkät tumman punaiset. Ikää on tullu yks vuos lisää,ja nyt siis enää tosiaan reilu puol vuotta täysi-ikäisyyteen.
Fyysisen iän lisäksi myös henkistä ikää on tullut rutkasti lisää,ja mietin hieman tarkemmin asioita ennen kuin teen ne,toisin kuin vuosi sitten. Myös koulun käyntiin olen panostanut aika lailla kuluneena vuonna,varsinkin kevätpuolella.

En nyt kyllä tosiaan tiiä mitä tänne ees selittelen,sen verran outoa on taas blogia kirjottaa ni on vähän tää kirjotustaito hukassa,ni elkää ihan hirveesti välittäkö kaikista virheistä..
Noh,ehkä jatkan tätä samalla tavalla kun ennenkin ja kerron menneestä viikonlopusta.
Tosiaan miulla loppui perjantaina eka opiskeluvuosi täällä ekamossa. Opintokortti näytti ihan kohtalaisen hyvältä ja opintoviikkojakin ropis 61 kpl ensimmäiseltä vuodelta,eli periaatteessa miulla on opinnot puoliksi jo suoritettu :)
Perjantaina meillä oli tosiaan tuo ''kevätjuhla'',joka kesti 8.00-8.45. Tilaisuuden jälkeen mentiin tyttöjen kanssa coffariin kahville kesäloman kunniaks. Mukana oli meitä kokkiluokkalaisia ja tarjoilioita :)
Perjantai ilta meni lähinnä kirkkopuistossa istuen,ja vähän juhlajuomaa maistellen. Ilma oli onneks lämmin mutta hyttysiä oli kyl ihan pirusti liikaa! Perjantai meni ihan mukavissa merkeissä :)
Lauantaina olikin sitten parit valmistujaiset eessä. Ensin käytiin serkkuni Janinan ylioppilas juhlissa,jonka jälkeen suunnattiin sitten kaverini Rosan valmistujaisiin :) Rosalla kerkesin olemaan muutaman tunnin,jonka jälkeen lähdin Rikun 20-v synttäreille. Siellä sitten koko ilta menikin juhliessa,paitsi että jossain välissä käytiin kaverin kanssa linnoituksen valleilla pyörähtämässä,ja siellä olikin aika paljon enemmän  porukkaa (ja hyttysiä) kuin perjantaina. Ilta meni oikein mukavasti,ja muistoksi jäi n.100 hyttysen puremaa ympäri kroppaa kirjaimellisesti joka paikassa,ihan päälaesta varpaisiin.

Sunnuntai sitten onkin mennyt aika lailla kotona makoillen iha tajuttomassa kuumuudessa. Melkein tekis mieli valittaa et on liian kuuma mut siihen en rupee,tätä on niin ootettu :D

Tässä oli aikalailla kaikki oikeestaan tällä kertaa,ihanaa jos joku jakso lukea tän/sai tästä epämääräsestä sepityksestä yhtään mitään selvää :D Olo on sama ku ekaluokkalaisella joka laitetaan kirjottamaan ensimmäistä kertaa tarinaa,vaikkei kirjoitustaito vielä olekkaan kovin hyvä. Laitan viellä varmaan huomisen puolella kuvia viikonlopusta :)

-Juli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti