torstai 29. maaliskuuta 2012

Promises

Voin myöntää että oon ollu tässä parit viime päivät suhteellisen laiska,aattelin jo maanantaina illalla että teen postauksen kun meen kotiin,ja nyt on keskiviikko-torstai yö,kello on yks ja nyt vasta sain aikaseks ees alotettuu tän.

                               Maanantaina oli pukeutunut aikalailla 50 luvun teeman mukaan,ja testasin ekaa kertaa niitä uusia pinkkejä tennareita sillon,ne on ihanat♥

                                  Tiistai meni normaaliin tapaan töitä tehdessä,vaikkakin hieman laiskottikin.Ihanan                                                        kuvissa näkyvän kampauksen teki Matleena,joka on mein äitin työpaikalla myös työharjottelussa kuten miekii,tosin Matleena on ihan alan ihmisiä toisin kun minä.
Tiistaina sain myös taas uusia ihania vaatteita,ja vielä ilmaseks.Vaatteet on siis peräisin äiskän työkaverilta.





Tänään,tai siis eilen kun nyt jo torstain puolta tähän aikaa yöstä olemaan,olin mukana ottamassa kummityttöni Violan 1-vuotis kuvia,ja pakkohan miunkii oli kuvaus sessioista kännykällä napsasta.

Tällästä tälläkertaa,hieman kuvapainotteisempaa postausta kun yleensä,ei nimittäin tuo teksti taho luistaa kun tätäkin kirjottaessa taisin jo istuvilteen nukahtaa muutamaan otteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti