tiistai 6. joulukuuta 2011

Onnea Suomi 94-vuotta !

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Tänä vuonna itsenäisyyspäivää on vietetty perheen kanssa kotona,kynttilöitä polttamalla,linnanjuhlia katsoen ja karjalanpaistia syöden. 
Aamulla kun heräsin oli ihanaa katsoa ikkunasta ulos ja huomata että ulkona on satanut lunta ja kokoajan sataa lisää :) Lähdinkin sitten heti ensimmmäisenä herättyäni koiran kanssa ulos pienelle lenkille ja olisi vain tehny mieli kävellä ja kävellä kun oli niin ihana ilma.


Leivoin myös tänäaamuna ylempänä kuvassa näkyviä porkkanakakkusia jotka sitten koristelin suomenlippu kuosiin itsenäisyyspäivän kunniaksi. Ohjeen kakkusiin äiti oli bongannut tomin keittiö ohjemasta,ohje löytyy täältä. Kakkuset on todella helppoja ja nopeita tehdä,kannattaa kokeilla,oikein maistuvia oli :3

Illemmasta tehtiin sitten äitini ja pikkuveljeni kanssa joulukortteja. Aikaa meni aika paljon kun oli yli 30 korttia tehtävänä + vielä 10 korttia tein kavereille,mutta lähes valmista saatiin. Enää on miulla osa kavereille tehtävistä korteista kesken mutta kyllä ne vielä tänä iltana kerkeää tekemään.

Huomenna se ois sitten taas palattava koulun penkille lyhyen loman jälkeen,mutta onneksi mulla on enää 8 koulupäivää ennen kun alkaa joululoma :3 Tänään pitäis vielä tehä loppu korttien lisäksi ruotsin etätehtäviä,joten nyt kait pitäis kirjotteleminen lopettaa ja ruveta kouluhommia tekemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti